METALWORLD...

... avagy minden ami fém.

A blogról...

... csak annyit, hogy metál híreket, képeket, videókat és egyebeket megosztani azokkal, akiket ez érdekel. Nincs különösebb célom a bloggal, kedvtelésből csinálom.

Címkefelhő

Disturbed - Új album!

Augusztus 27-én az ausztrálok és a németek, 30-án az angolok, 31-én az amarikaiak és az európaiak rophatják a Diturbed új lemezére, az Asylum-ra. Németországban a Warner, Ausztráliában a Warner Music Australia, Amerikában és nálunk pedig a Reprise Records fogja forgalmazni.
David Draiman, a Disturbed énekese: "Ahogy haladtunk a munkával, éreztük, hogy ez a valaha készült legerősebb anyagunk, ahol ugyan továbbra is a megszokott utakon járunk, de a pontosságot, technikát, és a színvonalat új magasabb fokra emeltük. Szeretnénk, ha ez a lemez megmutatná, hogy mennyit erősödtünk, fejlődtünk az elmúlt évek alatt. Emellett egy olyan albumot szeretnénk, ami segít az embereknek a saját problémáikat, gondjait elfelejteni, átvészelni a nehézségeket."

Ez bizony elég jónak ígérkezik! És hogy tudjuk, miről beszélt Draiman, itt van egy kis ízelítő:Az első kislemez, az Another Way To Die már megjelent! Az Asylum borítója így fog kinézni:


A tracklista:

Remnants
Asylum
The Infection
Warrior
Another Way To Die
Never Again
The Animal
Crucified
Serpentine
My Child
Sacrifice
Innocence
iTunes Deluxe Verzió
I Still Haven't Found What I'm Looking For (U2)
Leave It Alone
Down With The Sickness (Élő)
Stricken (Élő)

Jó szórakozást a friss koronghoz!:D


 

Children of Bodom - Új album készül!

CHILDREN OF BODOM ENTERS STUDIO; BEGINS WORK ON NEW ALBUM

Children of Bodom, 2010. augusztus 19., 10:51
PRESS RELEASE August 18, 2010 CHILDREN OF BODOM ENTERS STUDIO; BEGINS WORK ON NEW ALBUM CRITICALLY LAUDED FINNISH METAL BAND LOOKS TO CREATE “THE PERFECT STORM” WITH NEW REC...
Ezt a Facebook-on írták a fiúk. Remélem ez is legalább olyan ütős lesz, mint az előzőek!
Pédaként itt a Blooddrunk:

Muzsika délelőttre!:D

Egyik kedvenc számom a Limp Bizkittől. A klipp is teljesen rendben van, és a zene is tökéletes. Limp Bizkit, én így szeretlek.:D

Kataklysm - Új album!

http://www.thegauntlet.com/photo/kataklysm.jpg

Igen, a kanadai death metal bandának 13-án jelent meg az új albuma Európában, 24-én pedig Amerikában élvezhetik a muzsikát a rajongók. Összegezve legalább olyan jól sikerült ez az album is, mint pl.: a Serenity In Fire(kedvenc), az In The Arms Of Devastation, a Prevail vagy az összes előző albumuk.

Tracklista:

A Soulless God 5:04
Determined (Vows of Vengeance) 4:54
Faith Made of Shrapnel 5:38
Push the Venom 3:28
Hail the Renegade 5:28
As the Walls Collapse 4:51
Numb & Intoxicated 3:26
At the Edge of the World 3:59
Suicide River 4:02
Blind Savior 5:19 bár nálam 6:31 nemtudom miért.:D

Letörtétek a tükrünköt!xd

Sepultura póló.:D

Soulfly - Seek 'N' Strike

Muzsika későn kelőknek!

Egy Creedence Clearwater Revival feldolgozás a Children of Bodom-tól!:D Szerintem hatalmasat szól!


Itt pedig az eredeti szám:

Nos, melyik tetszett?:D

Sziget 2010 - Helyzetjelentés 2.

Ma 21:10-től a Children of Bodom nevű finn együttes birtokolja az MTV Headbangers Ball színpadot. Pörgős és energikus koncertre számíthatnak a fesztiválozók a CoB híres stílusjegyei, valamint Jaska pörgős dobmunkája által. Számíthattok gitárszólókra, szinti-szólókra is. Zenéjüket nem nagyon lehet egy adott stílusba besorolni, inkább melodic death metal, black és power metal egyveleget játszanak. Szomorú percek ezek számomra, hiszen bánt, hogy nem lehetek ott az egyik kedvenc bandám Magyarországi koncertjén.:'( Eddig 6 stúdióalbumot jelentettek meg. Jelenlegi felállás a kép szerint balról-jobbra: Henkka "Blacksmith" Seppala basszista, Janne "Warman" Wirman szintetizátoros, Alexi Laiho gitáros-énekes, Roope Latvala ritmusgitáros, Jaska Raatikainen dobos.

Sziget 2010 - Helyzetjelentés

A Szigeten már javában zúz a New Jersey-i latin metal banda, az Ill Nino. Az amerikai bandát 1998-ban alapították. A felállás jelenleg Christian Machado énekesből, Diego Verduzco ritmusgitárosból, Ahrue Luster (neve ismerős lehet a Machine Head-es posztból) gitárosból, Lazaro Pina (fura a neve.:D) basszistából, Dave Chavarri dobosból és Daniel Coutoegyéb ütőhangzeresből áll. Eddig 4 stúdióalbumot jelentettek meg, de úgy tudom, hogy október 26-án jön az új, a Dead New World.:D

Ez mekkora!:D

két részeg próbál feltenni egy tuskót a biciklire. mintha kicsit bajuk lenne az önkifejezéssel.:D