METALWORLD...

... avagy minden ami fém.

A blogról...

... csak annyit, hogy metál híreket, képeket, videókat és egyebeket megosztani azokkal, akiket ez érdekel. Nincs különösebb célom a bloggal, kedvtelésből csinálom.

Címkefelhő

Esti érdekesség

Az angliai Brighton-ban alakult McQueen nevű rock-metal zenekar érdekessége, hogy a felállást csak nők alkotják. Más műfjaban nem, de itt szerintem elég szokatlna. Mindenesetre szerintem jól nyomják, megérdemelnek egy videót itt a metalworld-ön.:D

Délutáni Disturbed-maraton! :D

A The Sickness album klipjei:

Voices

Stupify

Down With The Sickness

Want ( a wikipedia szerint ilyen nincs, de a youtube-n van)

Believe klipek:

Prayer

Remember

Liberate

Ten Thousand Fists klipjei:

Stricken

Just Stop

Land Of Confusion

Indestructible-videók:

Inside The Fire

Indestructible

The Night

A legújabb klipek az Asylum-ról:

Another Way To Die

Asylum

Jó szórakozást!

A kombájn :D

Ki ül a kombájnban? :D

O-o közeledik! De vajon ki uralja a kombájnt?

Na vajon ki ő?:D A képeket a Children of Bodom osztotta meg facebook oldalán. A kommentelők szerint ő Alexi Laiho. Hát nem is tudom...:D

Szerintetek?:D

Brutalitás estére!:D

ez a szám valami hatalmsanagy.:D

U2 feldolgozás a Disturbed-től!:D

Itt az eredeti szám:

Itt pedig a Disturbed változata:

Murderdolls - Album beszámoló

Nem bírtam magammal, így még a megjelenés napján (08.31.) fogtam és letöltöttem a Murderdolls legfrisseb, legropogósabb albumát, a Women & Children Last-ot, ami olyan friss, hogy még meleg. Elsőként a The World According To Revenge szám fogad minket, ami szerintem egy intró. Ezútám sorban jönnek a heavy metallal fűszerezett horror-punk számok. A második szám a Chapel of Blood, ami egy középtempós szám. Aztán a Bored 'til Death, ami az egyik kedvencem az albumról. Majd a Drug Me To Hell, ami nekem nem mond sokat, számomra egy közepes szám. Aztán a Nowhere, amibe jó sok dallamot vittek, de a lényeg az, hogy profin csinálták, ez is az egyik kedvencem, úgy mint a következő, a Summertime Suicide. Ezek nem olyan kemény számok, de nekem nagyon is bejönnek. Majd jön a Death Valley Superstars, aminek a kezdjő riffjei elég hardcore-osra sikerültek, de ez abszolút nem baj. És elérkezdtünk a kilemezként is kiadott My Dark Place Alone-hoz, amihez klip is készült:


Aztán jön a Blood Stained Valentine, aminek erősen oldszkúl-rock hangzása van, szintén kedvenc. Aztán a Pieces of You, ami elég pörgős. Jön a Homicide Drive, aminek elég érdeke riffjei vannak. Aztán a pörgős Rock N Roll Is All I Got, ami szintén kedvenc. Majd a kicsit szomorkásabb hangulatú Nothing's Gonna Be Alright. Aztán a Whatever You Got, I'm Against It, ami nekem kicsit összecsapottnak tűnik, nem tudom miért. A korong a pörgős Hello, Goodbye, Die-jal zárul. Összességében azt kell mondjam igen ütős albumot dobott össze az amerikai supergroup. Akár mérföldkő is lehet a Murderdolls életében. Remélem lesz harmadik, negyedik és még sok-sok albumuk.

Innen tölthetitek: http://www.torrentbit.net/torrent/1763804/Murderdolls-Women%20And%20Children%20First-2010-FRAG/
Jó szórakozást az új albumhoz!:D