A bejegyzésért kattints a Továbbra!

Talán most írom a blog utolsó bejegyzését. Sokat gondolkoztam azon, hogy hogyan tovább, de rájöttem, nem fog menni. Szeptembertől kollégiumban lakok majd, csak hétvégén jövök haza, akkor pedig nem hiszem hogy a gép előtt ülés lesz a kedvenc időtöltésem. Sok és nehezebb tanórák, új légkör. Nem tudnám közben még a blogot is folytatni, főleg, hogy bár WiFi lesz, gépközelben nem nagyon leszek, telóról pedig nem könnyű blogolni. Tehát elméltileg szeptembertől, gyakorlatilag viszont holnaptól (holnap Kapovárra megyek, csütörtökön Szegedre, egész nap nem leszek itthon) abbahagyom.

A legfontosabb okokat felsoroltam, de most jöhet a többi. Júniustól nagyon szépen felfejlődött a blog, júniustól augusztus közepéig folyamatosan frissült, ekkorra tehető az oldal virágkora. Részt vettem egy blog-versenyben is, amiben bár nem értem el jó helyezést, tapasztalatnak jó volt. De az utóbbi napokban egyre inkább nem érdekelt már az egész, eddig még éreztem azt, hogy ezt csinálnom kell, hiszen nagy munkám van a blogban, élveztem az új bejegyzések írását. Most viszont már ennek a megírásához se volt kedvem, de úgy érzem, legalább ennyit megérdemeltek Ti, a rendszeres olvasóim, hiszen Ti motiváltatok akkor, amikor már nagyon nem volt kedvem az egészhez és higyjétek el, ez elég sokszor előfordult. Amikor lesz több időm (pl.: őszi szünet), lehet hogy frissítem kicsit az oldalt, de az is lehet, hogy legközelebb jövő nyáron térek vissza, nem tudom...

Fontos szakasz szárul most le az életemben, hiszen megtapasztaltam sok-sok dolgot a blogolással kapcsolatban, folyamatosan értesültem az új hírekről, és ezt megosztottam veletek. A BLOG TOVÁBBRA IS ELÉRHETŐ LESZ, MINDENT VIHETTEK AMIT ITT TALÁLTOK.

Ezt a búcsút most gyorsan összedobtam, lehet írok egy újat is, amiben főleg statisztikai adatok lesznek, de egyenlőre ennyit.

Köszönöm azt az 1 évet, amit itt töltöttetek a blogom olvasásával!

Minden jót!