METALWORLD...

... avagy minden ami fém.

A blogról...

... csak annyit, hogy metál híreket, képeket, videókat és egyebeket megosztani azokkal, akiket ez érdekel. Nincs különösebb célom a bloggal, kedvtelésből csinálom.

Címkefelhő

Disturbed - Befejezik

Már régóta keringtek pletykák arról, hogy a Disturbed feloszlik. Draimanék nem kerülgették a forró kását, Twitteren egy kérdésre válaszolva bejelentették, hogy határozatlan időre feloszlik a Disturbed. A 2000-es évek egyik legsikeresebb amerikai együttese tavaly adta ki Aylum című korongját, amit nem is turnéztattak meg rendesen. Egyébként ez a korong is a Billboard első helyén nyitott, csakúgy mint három elődje! Ezt az eredményt csak a Metallica é még néhány együttes tudta elérni rajtuk kívül. Világszerte 13 millió albumot adtak el.

http://www.sludgefactory.com.au/sites/sludgefactory.com.au/files/images/disturbed.jpg

Az utóbbi hetekben/hónapokban fellépő "személyes problémák" olyannyira megnehezítették az együtes életét, hogy a feloszlást választották. Persze va még remény, hogy visszatérnek, hiszen nem mondták, hogy végleg befejezték.

Legutóbbi albumuk, az Asylum egyik dalához, a Warrior-hoz is készült volna klip, de mikor a fiúk meglátták a végeredményt, úgy döntöttek, hogy mehet a kukába az egész, tehát valószínű, hogy mi már soha nem láthatjuk a videót.

A címadó nótához kézült klip:


Az első kilemezhez készült klip:


Második kislemezes klip:

Ezzel a kis maratonnal búcsúzunk a Disturbed-től!

Death-metal tehetségkutató!

Az idén elsőként megrendezésre kerülő Death Metal Allstars nevű tehetségkutatón 5 versenyző méri össze tudását (és torkát)! Persze csak itt, a Metalworld-ön... Állatok előadásában!

1. Versenyző: A kakas

2. Versenyző: A majmok

3 .Versenyző: A macska

4. Versenyző: A kutya

5. Versenyző: A papagáj

És a nyertest megtudhatjátok ha a Tovább-ra kattintotok!
Tovább»

Hold On

Ma nem voltam gépközelben, de most így este bepótolom. Mivel van pár Hold On című szám különböző előadóktól, amiket kedvelek, ezért úgy gondoltam, hogy most megosztom veletek ezeket!

All That Remains

Korn

Limp Bizkit

A 100. BEJEGYZÉS!

Hát ezt is megértük. Volt sok leállás, meg szünet, de most itt vagyok és a blog 100. bejegyzését írom. (Csak úgy érdekesség képpen 28-án lesz a blog 1 éves!) Ezt a napot pedig hozzá méltóan egy As I Lay Dying maratonnal ünnepeljük meg!

 

Délutáni Disturbed-maraton! :D

A The Sickness album klipjei:

Voices

Stupify

Down With The Sickness

Want ( a wikipedia szerint ilyen nincs, de a youtube-n van)

Believe klipek:

Prayer

Remember

Liberate

Ten Thousand Fists klipjei:

Stricken

Just Stop

Land Of Confusion

Indestructible-videók:

Inside The Fire

Indestructible

The Night

A legújabb klipek az Asylum-ról:

Another Way To Die

Asylum

Jó szórakozást!