METALWORLD...

... avagy minden ami fém.

A blogról...

... csak annyit, hogy metál híreket, képeket, videókat és egyebeket megosztani azokkal, akiket ez érdekel. Nincs különösebb célom a bloggal, kedvtelésből csinálom.

Címkefelhő

Statisztikák a blog életéből

Üdv mindenkinek, mint ígértem, egy kis statiisztika még hátra van. Íme!

~ A blogon összesen 360 bejegyzés szerepel (ezzel együtt 361), de vannak/voltak törölt és menüpont típusú bejegyzések is, ezért ez a szám a 400-at is elérheti.

~ A blog bejegyzéseihez összesen 44 hozzászólás érkezett, plusz még volt egy olyan eset mikor angolok szállták meg az oldalt és mindenféle hülyeségeket írogattak, ekkor körülbelül 170 hozzászólás érkezett, ezeket töröltem.

~ A legtöbb látogató 2011. július 28-án volt, ekkor 613-man böngészték az oldalt.

~ A legkevesebb látogató 2011. május 14-én volt, összesen 2-en voltak a blogon!

~ A legnagyobb látogatottsági ugrás július 27-én 275-ről július 28-án 613-ra történt.

~ A blogon körülbelül 3-szor történt dizájnváltás.

Most ennyivel tudtam szolgálni, továbbra is halgassatok IGAZI ZENÉT, én most búcsúzom, de megígérem: én is IGAZI ZENÉT fogok hallgatni!

Minden jót, sziasztok!


Júliusi statisztika

Na itt vagyok a júliusi statisztikával. A képen a látogatók számát láthatjátok. Hullámvölgyek jellemzik az e havi adatokat. Július 12-én átléptük a 300 látogatót, július 23-án elértük a 400-at, 28-án pedig már a 600-at! Az viszont nem valami jó, hogy később nagy látogatottság viszaesés volt tapasztalható. Naponta átlagosan 260 látogatóm volt, ami pont 200-al több, mint az előző havi, ez hatalmas növekedést jelent! Oldalletöltést most nem számolok, az nem fontos. Nagyon örülök, hogy ilyen jelentősen nőtt a látogatók száma, gyertek továbbra is, augusztusban is megpróbálok minél többet kihozni magambból és a blogból! Köszönöm!


Kattints a képre a nagyobb felbontásért!

Júniusi statisztika

Úgy gondolom, szerintem nem gond, ha nyilvánosságra hozom a statisztikai adatokat. Így mindenki megtudhatja, hogy ez nem egy nagy kaliberű oldal. A képen a látogatások szerepelnek. Ha számításaim nem csalnak, naponta átlagosan 60 látogatóm volt júniusban. Kiszámoltam az oldalletöltéseket (PI) is: naponta átlagosan 82 volt. (A statisztika végén lévő július 1-et se a látogatókba, se az oldalletöltésekbe nem számoltam bele!)

Köszönöm mindenkinek a látogatást, én meg vagyok vele elégedve! Gyertek továbbra is!

Egy kis statisztika...

Itt láthatjátok a látogatók számát egészen június 28-ától (amikor a blog létrejött) egészen a mai napig, március 10-ig. Amikor már nem postoltam, még akkor is meglepően "sokan" látogatták a blogot.