METALWORLD...

... avagy minden ami fém.

A blogról...

... csak annyit, hogy metál híreket, képeket, videókat és egyebeket megosztani azokkal, akiket ez érdekel. Nincs különösebb célom a bloggal, kedvtelésből csinálom.

Címkefelhő

Wacken Open Air - Helloween

Németország elsőszámú heavy-metal bandája, a Helloween augusztus 4-én a Wacken Open Air True Metal színpadán lépett fel. A (majdnem) teljes koncertet most megnézheted itt!

Bár a tavalyi 7 Sinners albumuk még ki sem hűlt, a zenekar új lemez kiadását is tervezi. Daniel Löble, a csapat dobosa a következőket nyilatkozta: "Már beszéltünk a következő albumról és az összegyűlt ötletekről. Amikor befejezzük az aktuális turnét, egyből bemegyünk a stúdióba, hogy megírjuk és felvegyük az új anyagot. Remélhetőleg jövő év végére el is készülünk vele."

Új rovat!

Egy rendkívül hosszú sorozatba kezdek most bele, ugyanis az idei, 1990 óta minden évben megrendezésre kerülő Wacken Open Air fesztivál legnagyobb különlegessége az, hogy minden koncertet megnézhetsz utólag akár otthon a fotelben! Az ötletet nem új, az idei Sonisphere legtöbb fellépőjét szintén megnézhetted az interneten, élőben. Elsőként következzen hát a német power metalban utazó Blind Guardian 4-én megrendezésre kerülő showja!